Betrokken & Persoonlijk

We luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen. Een baan moet bij je passen, samen kijken we welke baan het beste bij jou past.

Transparant & Duidelijk

Wij houden van transparantie, wij zeggen wat we bedoelen en draaien er niet omheen. Afspraak=afspraak, dat maakt het wel zo prettig.

Professioneel & Informeel

Goede afspraken zijn de basis van een fijne samenwerking. Wij begeleiden jou in het hele traject, van intakegesprek tot aan het sollicitatiegesprek.

Flexibel & Dynamisch

Heb je speciale wensen? Speciale werktijden? Bijzondere vaardigheden? Wij zoeken naar de beste oplossing.

Ons verhaal

Wij hebben jarenlang ervaring in de uitzendbranche in zeer uiteenlopende sectoren. Wij kennen de markt en weten hoe deze kan fluctueren. De Jobmakelaar doet wat andere uitzendbureau’s beloven. Wij zorgen dat mensen aan het werk gaan en op de juiste plek terechtkomen.

Daarmee helpen wij werkgevers en werknemers en bouwen aan langdurige relaties. De Jobmakelaar snapt dat er niet alleen tussen 8 en 5 gewerkt wordt. In een 24-uurs economie zijn flexibiliteit, transparantie en snelheid belangrijke waarden.  Dit zijn ook de kernwaarden van onze medewerkers. Daardoor heeft elke klant en iedere uitzendkracht een eigen contactpersoon die altijd op de hoogte is van alle gemaakte afspraken, wensen en verwachtingen. Daardoor werkt de Jobmakelaar snel, flexibel en betrokken.

  • Werving en Selectie 60% 60%
  • Uitzenden 80% 80%
  • Payrolling 50% 50%