ZOEK. .
VIND,
MATCH!

Waarom is de JobMarkt interessant voor uw organisatie?

In samenwerking met de Gemeente Mill en St. Hubert en het UWV organiseren wij een banenmarkt in de regio Land van Cuijk. U heeft 1 of meerdere vacatures binnen uw organisatie en deze wilt u naar wens en het liefst zo snel mogelijk ingevuld hebben. JobMakelaar screent voorafgaand aan de JobMarkt mogelijk geschikte kandidaten voor uw vacature(s), met deze kandidaten hebben wij al kennisgemaakt en een intakegesprek gevoerd. Als wij denken de juiste match te hebben gevonden voor uw vacature(s), plannen wij ze in op 3 oktober en voert u aan uw tafel een informeel gesprek (max 30min). Mogelijk zijn er meerdere kandidaten voor uw vacature en dus spreekt u ook meer kandidaten.

Als u de match ook zo ervaart, kunnen er vervolgafspraken gemaakt worden. Wij bemiddelen de kandidaten voor u op basis van uitzenden of werving & selectie. De laagdrempeligheid voor zowel de kandidaten als de opdrachtgevers zien wij als een sterk concept om de mensen bij elkaar te brengen en er een succesvolle match van te maken!

Opzet van de JobMarkt:
De JobMarkt is op 3 oktober 2019 in de grote Theaterzaal van Myllesweerd in Mill, vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur. De mogelijkheid bestaat dat het uitloopt maar dat hangt af van de aanmeldingen en de gesprekken.

  • Deelname is gratis
  • Uw krijgt uw eigen tafel toegewezen
  • Koffie, thee, fris, hapjes zijn gratis
  • Informele sfeer
  • Mogelijkheid meerdere kandidaten te spreken (max 30min.)
  • JobMakelaar bemiddelt de kandidaten volgens eerder overeengekomen afspraken met de opdrachtgever

Waarom verplicht aanmelden voor kandidaten?
Wij willen voorkomen dat het allemaal te vrijblijvend is, te informatief. Doordat men zich bij ons aanmeldt, vooraf de kandidaten te screenen en te spreken kunnen wij ze snel aan een leuke job helpen.

Als er geen aanmeldingen voor uw vacature zijn?
Dat zou heel vervelend zijn maar wij doen ons uiterste best de juiste kandidaten voor u te vinden. Mocht dat onverhoopt toch niet lukken dan berichten wij u tijdig, u hoeft dan niet deel te nemen aan de JobMarkt.

Heeft u nog vragen?
Of misschien tips? Laat het ons weten! Er wordt enthousiast gereageerd op dit concept en meerdere bedrijven hebben zich inmiddels opgegeven. Wij hopen dan ook van harte dat u zich ook opgeeft zodat we er gezamenlijk een succes van kunnen maken!

Aanmelden voor bedrijven

Neem contact op met JobMakelaar om u aan te melden of voor meer informatie: 0485211509. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@Job-Makelaar.nl

Op zoek naar een leuke job?

Wij helpen jou aan een fijne job, een job waar jij gelukkig van wordt.

We introduceren jou bij de werkgever en vervolgens voeren we samen met jou het eerste sollicitatiegesprek. Uiteraard adviseren we jou hoe je het gesprek het beste kunt voeren.

Kortom, JobMakelaar begeleidt jou vanaf het eerste contact tot aan het contract!

Wil je meer weten over onze persoonlijke werkwijze? Bel ons op 0485211509 of mail naar info@job-makelaar.nl