Blog2019-03-15T08:14:00+00:00

ZOEK. .
VIND,
MATCH!

MEI ACTIE: €50,- CADEAU!

€50,- cadeau? Jazeker! Schrijf je in en ga aan de slag bij je nieuwe werkgever.

We hebben vacatures zoals: 
Operators, productiemedewerkers, meewerkend voorman, timmermannen, floormanager Wellness, zelfstandige kok, technische monteurs, bouwmedewerkers en hoveniers.

Voorwaarden: Je krijgt €50,- cadeau als je 120 uur gewerkt hebt. Belangrijk is dat je deze uren binnen 4 maanden dat je in dienst bent gemaakt moet hebben. De actie loopt t/m 31 mei 2019.

Meer weten? Neem contact op met ons!
0485211509

#vakantiewerk #ikzoekwerk #vacature #JobMakelaar

By |april 19th, 2019|Categories: JobMakelaar nieuws|0 Comments

Hoe beroerd is jouw CV?

Nu zijn er allerlei regeltjes en trends hoe je een CV moet inrichten en opbouwen. Wij kijken gelukkig wel verder dan puur alleen het CV. Wij vinden de motivatie en de wilskracht van een kandidaat vaak veel belangrijker.

Maar…een CV is nu eenmaal noodzakelijk en een werkgever leest een overzichtelijke en netjes opgebouwde CV natuurlijk veel gemakkelijker en legt deze minder snel aan de kant.Wij weten natuurlijk hoe je een CV moet opstellen en willen jou daar graag bij helpen. Je kunt je CV als WORD document opsturen en wij zorgen voor een aantrekkelijke lay-out.

By |maart 26th, 2019|Categories: JobMakelaar nieuws|0 Comments

JobMakelaar is vernieuwd!

Beste relaties,

inmiddels zijn we bijna een jaar verder en hebben we mooie stappen gezet en zit de groei er goed in. Om verdere groei te realiseren hebben we een professioneel bedrijf naar onze missie, visie en strategie laten kijken met o.a. als resultaat een upgrade van onze huisstijl en website. In de toekomst zullen we onze marketing verder professionaliseren maar voor nu zijn we al erg blij met onze nieuwe uitstraling!

We hebben ons logo en beeldmerk gerestyled, het is volwassener en straalt meer professionaliteit uit. De frisse groene kleur blijft terugkomen in onze huisstijl, daarnaast is de basiskleur blauw geworden. Blauw straalt vertrouwen en zekerheid uit, dat is wie we zijn en wat we uit willen stralen naar onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij zijn klaar voor onze volgende stap!

By |maart 14th, 2019|Categories: JobMakelaar nieuws|0 Comments

Time for change?

Wij helpen jou aan een fijne job, een job waar jij gelukkig van wordt. Heb je tips of begeleiding nodig gedurende het sollicitatietraject?

Wij kunnen je helpen jouw CV zo goed mogelijk in te richten en advies geven hoe je de gesprekken het beste kunt voeren.

Bel ons op 0636337559 of mail naar info@job-makelaar.nl

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we cookies. Cookies helpen ons om de website goed te laten werken. Ok