Meet + Match JobDating; vrijdag 9 april 2021; vanaf 15u t/m 18u.

JobMakelaar organiseert jaarlijks een JobEvent, in 2019 organiseerden we een JobMarkt in Myllesweerd, vanwege de Corona moesten we creatief zijn en organiseerden we in 2020 de JobDrive. Beide evenementen waren een enorm succes, we hebben toen veel mensen blij gemaakt met een nieuwe Job.

Nu organiseren we weer iets nieuws, Meet + Match JobDating. Door de huidige maatregelen zijn we genoodzaakt het niet al te groot te maken maar toch, het is wel weer een manier om mensen aan een job te helpen en daar gaat het ons uiteindelijk om. We hebben Keijzers Partytenten bereid gevonden om voor ons hun allermooiste partytent neer te zetten. Zij gaan namelijk op ons parkeerterrein een grote partytent plaatsen en hier vindt ook de Meet + Match plaats.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan via job-makelaar.nl/jobdating.
  • Vul de gegevens in en geef aan welke vacature(s) jij interessant vindt.
  • Upload je CV en verzend het online formulier.
  • Wij bellen jou en plannen je in op vrijdag 9 april, tussen 15u en 18u.
  • Je ontvangt een afspraakbevestiging per mail, hierop staat het tijdstip waarop je bent uitgenodigd.

Waar moet je zijn?

Op het parkeerterrein van JobMakelaar, aan de Eerste Industrieweg 15a in Mill (ter hoogte van Vloet Metaalbouw en het tankstation), daar staat de grote tent, daar kun je niet omheen! Parkeren kun je het beste tegenover de brandweer, daar is ruimte genoeg namelijk. Het is wel de bedoeling dat je de RIVM-regels volgt, dus afstand bewaren wordt gewaardeerd.

 En wat gebeurt er dan op vrijdagmiddag 9 april tussen 15u en 18u?

  • Er staan een aantal tafels met daarachter een medewerker van JobMakelaar, meld je bij één van de tafels en hij of zij helpt jou dan verder. Vergeet je mondkapje niet!
  • Tijdens jouw JobDate op het afgesproken tijdstip bespreken we de vacature(s) en vertellen jou alles wat je moet weten over het werk en het betreffende bedrijf.
  • Heb je voldoende informatie en heb jij een goed gevoel over die Job? Dan gaan we jou voorstellen bij het bedrijf. We hebben veel verschillende vacatures dus de kans is groot dat je snel een leuke Job scoort!

Meer weten? bel 0485 211509 of mail naar info@Job-Makelaar.nl.

LET OP: aanmelden is verplicht!