In het voorjaar van 2019 hadden wij de JobMarkt georganiseerd in Myllesweerd in Mill, dit was een succesvol evenement waarbij wij veel kandidaten hebben kunnen matchen met opdrachtgevers.

In Mei zouden wij deze weer gaan organiseren maar door de Corona crisis kon dit helaas niet doorgaan. Alles gepland en georganiseerd en toen? Creatief als we zijn hebben we daar een ludieke variant op bedacht: De JobDrive!

JOBDRIVE, WAT IS DAT?

Iedereen is vast wel bekend met het principe van een Drive-in of een Drive-thru. Dus wij dachten: waarom geen sollicitatiegesprekken voeren in de vorm van een drive-in? De 1,5 meter afstand stellen  we veilig op deze manier en sollicitatiegesprekken kunnen toch plaatsvinden. En ja, het is weer eens wat anders dan men gewend is.

HOE WERKT DAT DAN IN DE PRAKTIJK?

Nou, best eenvoudig denken wij: je pakt de auto, scooter of fiets en rijdt langs een aantal marktkramen die op het trottoir van de Houtzagerijstraat staan opgesteld. Bij iedere marktkraam is 1 bedrijf vertegenwoordigd. Op afspraak plannen wij je in en je kunt zorgeloos en kosteloos aansluiten op de Houtzagerijstraat in Mill.

 

WANNEER IS DE JOBDRIVE?

  • Vrijdag 29 Mei 2020
  • van 14.00 tot 16.00
  • Houtzagerijstraat in Mill (Industrieterrein ’t Spoor en De Meeren)

VOOR WIE IS DE JOBDRIVE?

Voor iedereen die op zoek is naar een baan! Ben je je baan verloren door de Corona crisis? Of ben je op zoek naar een tijdelijke baan? Meld je dan aan voor de JobDrive.

WELKE VACATURES ZIJN ER?

Op Job-Makelaar.nl zie je welke bedrijven aanwezig zijn en welke vacatures er beschikbaar zijn op de JobDrive.

HOE WERKT HET?

  1. Meld je aan via info@Job-Makelaar.nl, op onze website staan vacatures die tijdens de JobDrive aangeboden worden. Geef aan welke job(s) jij interessant vindt. Stuur ook je CV mee.
  2. Wij bellen jou voor een intakegesprek zodat we weten waar jouw interesse ligt en wat jouw motivatie voor die bepaalde functie is.
  3. Wij plannen een sollicitatiegesprek in voor jou bij het bedrijf waar jouw voorkeur naar uit gaat.
  4. Je ontvangt van ons vervolgens een uitnodiging voor je sollicitatiegesprek met het gewenste bedrijf.
  5. Vrijdagmiddag 29 mei kom je met de auto, scooter of fiets naar de Houtzagerijstraat in Mill, je voert je gesprek(ken) en wie weet ga je naar huis met een contract op zak!

SAMENWERKING:
Keijzers Partytenten verzorgd de marktkramen, ieder bedrijf krijgt zijn eigen kraam. Bij een sollicitatie gesprek hoort natuurlijk ook een stevige kop koffie of een kop thee, NICI Koffie uit Mill staat klaar met hun authentieke koffietruck op de Houtzagerijstraat waar iedereen langs kan rijden en gratis koffie kan halen.

VEILIGHEID?
De JobDrive wordt volgens de RIVM richtlijnen uitgevoerd. De Gemeente Mill & St. Hubert heeft volledige goedkeuring gegeven en vergunning verleend voor de JobDrive. Het team van Mill Alert Buurtpreventie zal ook aanwezig zijn om toe te zien op de regels en het verkeer in goede banen te lijden. De Houtzagerijstraat wordt namelijk gedeeltelijk afgesloten voor passerend verkeer, zij worden omgeleid. Bestemmingsverkeer heeft wel toegang.

VRAGEN OVER DE JOBDRIVE?

Neem dan contact op met JobMakelaar; 0485 211509 of mail naar info@Job-Makelaar.nl

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT! HET IS NIET TOEGESTAAN ZONDER UITNODIGING DEEL TE NEMEN AAN DE JOBDRIVE!