Beste relaties,

inmiddels zijn we bijna een jaar verder en hebben we mooie stappen gezet en zit de groei er goed in. Om verdere groei te realiseren hebben we een professioneel bedrijf naar onze missie, visie en strategie laten kijken met o.a. als resultaat een upgrade van onze huisstijl en website. In de toekomst zullen we onze marketing verder professionaliseren maar voor nu zijn we al erg blij met onze nieuwe uitstraling!

We hebben ons logo en beeldmerk gerestyled, het is volwassener en straalt meer professionaliteit uit. De frisse groene kleur blijft terugkomen in onze huisstijl, daarnaast is de basiskleur blauw geworden. Blauw straalt vertrouwen en zekerheid uit, dat is wie we zijn en wat we uit willen stralen naar onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij zijn klaar voor onze volgende stap!